Vores historie

Vores historie

Vores historie går langt tilbage, og hele vejen igennem har det gode håndværk, den høje kvalitet og evnen til at udfordre produktionsmetoderne været vores stolte kendetegn. Allerede i starten af 1900-tallet var vi møbelindustriens førende specialist i fjedre og fjederindlæg til polstermøbler og madrasser.

I 1970’erne fik vi vores nuværende navn, og siden da har vi produceret vores unikke varemærke – nemlig enkle og moderne polstermøbler med metalstel. Vi varetager i dag hele udviklings- og produktionsprocessen på vores egen fabrik i Polen, hvor et omfattende og højtspecialiseret produktudviklingsteam arbejder tæt sammen med danske designere.

Forbrugere i både Europa, Nordamerika og Asien efterspørger vores holdbare produkter. Det tidssvarende design, fornemmelsen for kundernes behov og vores ekspertise i brug af formstøbt koldskum gør os derfor til møbelkædernes foretrukne leverandør.

Experts in uniting

Technology & Design

Technology & Design

Vores møbler er brugsmøbler. De er designet til hverdagen, og derfor er både slid og stil væsentlige parametre i vores højtavancerede udviklingsarbejde.

Læs mere
Consumers & Trends

Consumers & Trends

Vi arbejder med de nyeste designtalenter, som er opdaterede på tidens trends og forbrugernes krav til holdbart design.

Læs mere
Creativity & Design

Creativity & Design

Møbler er en naturlig del af en moderne livsstil, hvor vi omgiver os med smukke ting. Samtidig skal det enkelte møbel være behageligt at bruge dagligt.

Læs mere