Vores historie
1978 2018 YEARS ANNIVERSARY CREATIVE CRAFTSMANSHIP 40 1978 2018 YEARS ANNIVERSARY CREATIVE CRAFTSMANSHIP 40 1978 2018 YEARS ANNIVERSARY CREATIVE CRAFTSMANSHIP 40 1978 2018 YEARS ANNIVERSARY CREATIVE CRAFTSMANSHIP YEARS ANNIVERSARY CREATIVE CRAFTSMANSHIP YEARS ANNIVERSARY CREATIVE CRAFTSMANSHIP YEARS ANNIVERSARY CREATIVE CRAFTSMANSHIP YEARS ANNIVERSARY CREATIVE CRAFTSMANSHIP

Det kan være, vores design er tidløst, men det er vi ikke selv. Vi har lige rundet de 40, og det vil vi gerne fejre ved at sige tak.

Tak til vores samarbejdspartnere og designere. Tak til vores møbelpolstrere og medarbejdere. Tak til vores forhandlere. Tak til godt, gedigent håndværk med et kreativt touch. Og ikke mindst tak til alle dem, der deler vores kærlighed for enkle, moderne og behagelige designmøbler.

Da vi startede, var målet at lave møbler, der kunne tåle at blive både brugt og set på til hverdag, og derfor fylder det os med stolthed, når vi stadig ser vores møbler i folks hjem over hele verden.

Historien

Vores historie går langt tilbage, og hele vejen igennem har det gode håndværk, den høje kvalitet og evnen til at udfordre produktionsmetoderne været vores stolte kendetegn. Allerede i starten af 1900-tallet var vi møbelindustriens førende specialist i fjedre og fjederindlæg til polstermøbler og madrasser.

I 1970’erne fik vi vores nuværende navn, og siden da har vi produceret vores unikke varemærke – nemlig enkle og moderne polstermøbler med metalstel. Vi varetager i dag hele udviklings- og produktionsprocessen på vores egen fabrik i Polen, hvor et omfattende og højtspecialiseret produktudviklingsteam arbejder tæt sammen med danske designere.

Forbrugere i både Europa, Nordamerika og Asien efterspørger vores holdbare produkter. Det tidssvarende design, fornemmelsen for kundernes behov og vores ekspertise i brug af formstøbt koldskum gør os derfor til møbelkædernes foretrukne leverandør.

Experts in uniting

Technology & Design

Technology & Design

Vores møbler er brugsmøbler. De er designet til hverdagen, og derfor er både slid og stil væsentlige parametre i vores højtavancerede udviklingsarbejde.

Læs mere
Consumers & Trends

Consumers & Trends

Vi arbejder med de nyeste designtalenter, som er opdaterede på tidens trends og forbrugernes krav til holdbart design.

Læs mere
Creativity & Design

Creativity & Design

Møbler er en naturlig del af en moderne livsstil, hvor vi omgiver os med smukke ting. Samtidig skal det enkelte møbel være behageligt at bruge dagligt.

Læs mere