A passion for design,comfort & creative craftsmanship

A passion for design,
comfort & creative craftsmanship

Vi designer møbler til mennesker, som lever og bruger deres ting hver eneste dag. Derfor er vores design skabt med fokus på det stilfulde hjem, men også på holdbarhed og komfort.

Ved at forene forbrugernes behov med teknologi, kreativt design og traditionelle danske håndværkstraditioner skaber vi holdbare produkter i gennemført kvalitet og med lang levetid.

De bedste designtalenter, det nyeste udstyr og de fineste materialer er forudsætningen for, at vi til stadighed kan ramme den designbevidste forbruger i hjertet. Alle produkter er bygget op om et smedet metalstel, 360-graders-modelleret med formstøbt koldskum og betrukket med stof i høj kvalitet eller læder fra førende europæiske garverier.

Shaped for comfort – made for life

Vores møbler skal bruges og være en naturlig del af hverdagen. Derfor anvender vi formstøbt koldskum med høj vægtfylde og elasticitet. Det sikrer, at møblet bevarer sin form og smidighed år efter år. Og derfor giver vi 10 års garanti på både skum og indstøbningsstel.

Experts in uniting

Technology & Design

Technology & Design

Vores møbler er brugsmøbler. De er designet til hverdagen, og derfor er både slid og stil væsentlige parametre i vores højtavancerede udviklingsarbejde.

Læs mere
Consumers & Trends

Consumers & Trends

Vi arbejder med de nyeste designtalenter, som er opdaterede på tidens trends og forbrugernes krav til holdbart design.

Læs mere
Creativity & Design

Creativity & Design

Møbler er en naturlig del af en moderne livsstil, hvor vi omgiver os med smukke ting. Samtidig skal det enkelte møbel være behageligt at bruge dagligt.

Læs mere