<p>Vores historie</p>

Vores historie

Vores historie går langt tilbage, og hele vejen igennem har det gode håndværk, den høje kvalitet og evnen til at udfordre produktionsmetoderne været vores stolte kendetegn. Allerede i starten af 1900-tallet var vi møbelindustriens førende specialist i fjedre og fjederindlæg til polstermøbler og madrasser.

I 1970’erne fik vi vores nuværende navn, og siden da har vi produceret vores unikke varemærke – nemlig enkle og moderne polstermøbler med metalstel. Vi varetager i dag hele udviklings- og produktionsprocessen på vores egen fabrik i Polen, hvor et omfattende og højtspecialiseret produktudviklingsteam arbejder tæt sammen med danske designere.

Forbrugere i både Europa, Nordamerika og Asien efterspørger vores holdbare produkter. Det tidssvarende design, fornemmelsen for kundernes behov og vores ekspertise i brug af formstøbt koldskum gør os derfor til møbelkædernes foretrukne leverandør.

Experts in uniting

Technology & Design

Technology & Design

Vores møbler er brugsmøbler. De er designet til hverdagen, og derfor er både slid og stil væsentlige parametre i vores højtavancerede udviklingsarbejde.

Læs mere
Consumers & Trends

Consumers & Trends

Vi arbejder med de nyeste designtalenter, som er opdaterede på tidens trends og forbrugernes krav til holdbart design.

Læs mere
Creativity & Design

Creativity & Design

Møbler er en naturlig del af en moderne livsstil, hvor vi omgiver os med smukke ting. Samtidig skal det enkelte møbel være behageligt at bruge dagligt.

Læs mere